Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić primio Putinovo pismo povodom predstojećih praznika

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitku ruskog predsednika Vladimira Putina povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Putin je napisao da su tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi nastavili da se dinamično razvijaju, što je u punoj meri potvrdio i njihov nedavni sastanak u Moskvi, saopštilo je Predsedništvo.

"Računam na nastavak zajedničkog rada s Vama na unapređenju bilateralne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti", navodi se u čestitki ruskog predsednika.

Putin je svim građanima Srbije poželeo "mir i blagostanje".

Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Srbije prilikom posete Moskvi.

Srpski predsednik i ruski ambasador razgovarali su o rezultatima posete i ocenili da je ona bila od velikog značaja za dalji razvoj saradnje dveju zemalja.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.