Već su tenkovi sa kukastim krstom na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza...

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 08:33

"Već su tenkovi sa kukastim krstom na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza..."

Zapad čini sve kako bi se rat sa Rusijom razbuktao na prostoru Evrope, rekao je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov.

Prema njegovim rečima, Vašington pri tome želi da taj rat bude što dalje od SAD.

Takođe, rekao je i da će u susretima sa američkim zvaničnicima nastojaće da dobije odgovor na jednostavno pitanje: "Šta želite od nas?"

"Napumpali ste Ukrajinu ogromnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << količinom oružja. Kakav je zaista vaš cilj, ako na zvaničnom nivou Amerikanci stalno govore da ne žele da nam nanesu strateški poraz? Jednostavno da izmaltretirate Rusiju?", rekao je on.

Podsetio je da je pre nekoliko godina bilo govora o isporukama lakog i streljačkog oružja iz Amerike Kijevu, dok se danas govori o avionima.

"Već su tenkovi sa kukastim krstom na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza. I posle nam kažu da Zapad ne želi s nama rat. Prema mom mišljenju čini se sve da se taj rat razbukti na prostoru Evrope, ali pri tome Amerikanci ne žele da ona bude blizu američke teritorije", naveo je ambasador.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.