Saradnja Srbije i Rusije unapređena i tokom pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021, 15:29

Saradnja Srbije i Rusije unapređena i tokom pandemije

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko saglasili su se danas da su bilateralni odnosi dve zemlje odlični i da pandemija korona virusa nije negativno uticala na nivo saradnje, te da je u nekim oblastima dodatno unapređena.

Na sastanku je bilo reči o aktuelnoj političkoj i zdravstvenoj situaciji u Srbiji i Rusiji, navodi se u saopštenju Skupštine Srbije.

Dačić je ponovio svoju posvećenost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jačanju bilateralnih odnosa kroz unapređenje parlamentarne saradnje i potvrdio je da će na poziv predsednika Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslava Volodina uskoro posetiti Rusiju.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Ivica Dačić,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Bocan Harčenko: Pandemija nije uticala na nivo saradnje Srbije i Rusije

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko složili su se na sastanku da su bilateralni odnosi odlični, da pandemija nije negativno uticala na nivo saradnje, a da je u nekim oblastima ona dodatno unapređena.

Nastavak na N1 televizija...

Saradnja Rusije i Srbije dodatno unapređena

Izvor: Vostok.rs, 26.Apr.2021

Sagovornici su se složili da su bilateralni odnosi odlični, da pandemija nije negativno uticala na nivo saradnje, te da je u nekim oblastima ona dodatno unapređena. Razgovarano je o aktuelnoj političkoj i zdravstvenoj situaciji u Srbiji i Rusiji. Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić ponovio...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.