Rusija odaje počast ubijenom ambasadoru (VIDEO)

Izvor: Beta, 22.Dec.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija odaje počast ubijenom ambasadoru (VIDEO)

Rusija danas odaje počast ruskom ambasadoru Andreju Karlovu ubijenom u ponedeljak u Ankari koji će danas biti sahranjen uz državne počasti i u prisustvu visoki ruskih zvaničnika i predsednika Vladimira Putina.Kovčeg sa posmrtnim ostacima ambasadora jutros je izložen u velikom holu ruskog Ministarstva inostranih poslova u prisustvu počasne jedinice garde ruske vojske.Komemoraciji u ministarstvu su prisustvovali ruski premijer Dmitrij Medvedev, šef diplomatije Sergej Lavrov, kao i politička elita Rusije.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija odaje počast ubijenom ambasadoru

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2016

Rusija danas odaje počast ruskom ambasadoru Andreju Karlovu ubijenom u ponedeljak u Ankari koji će danas biti sahranjen uz državne počasti i u prisustvu visoki ruskih zvaničnika i predsednika Vladimira Putina Rusija danas odaje počast ruskom ambasadoru Andreju Karlovu ubijenom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.