PUTIN UPUTIO SAUČEŠĆE SRPSKOM NARODU: Kada cela bratska Srbija pati, Rusija deli sa njom tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:13

PUTIN UPUTIO SAUČEŠĆE SRPSKOM NARODU: Kada cela bratska Srbija pati, Rusija deli sa njom tugu

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko uputio je poruku saučešća u ime predsednika Rusije Vladimira Putina građanima Srbije i porodicama poginulih.

- Strašne tragedije koje su zadesile Srbiju ispunile su srca bratskog ruskog naroda velikim tugom i bolom. U ove tragične dane Rusija se moli za prevremeno poginulu decu i odrasle. Želimo brz oporavak i snagu duha povređenima. Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ruske Federacije Vladimir Putin izrazio je saučešće srpskom narodu i porodicama poginulih i poželeo brz oporavak ranjenima.

- Kada cela bratska Srbija pati, Rusija deli sa njom tugu. Povodom tragičnih događaja poslednjih dana Ambasada Ruske Federacije u Republici Srbiji i Ruski dom u Beogradu su ovlašćeni da zvanično obaveste o odluci da se koncerti ruske pevačice Pelageje, koji su planirani za 9. i 10. maj u Beogradu i Novom Sadu, odlože. Novi datumi nastupa biće naknadno objavljeni.

Kada bol zbog gubitka makar malo utihne, sigurno ćemo zajedno pevati naše omiljene pesme..."
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.