OVAKO JE UBIJEN RUSKI AMBASADOR: Poslednji trenuci Andreja Karlova! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE UBIJEN RUSKI AMBASADOR: Poslednji trenuci Andreja Karlova! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kukavički čin teroriste

Ruski ambasador Andrej Karlov podlegao je povredama pošto mu je terorista u Ankari ispalio nekolio hitaca u leđa! Napad je izvršen trenutak nakon što je ambasador završio svoj govor, otvarajući izložbu "Rusija u očima Turaka".

Prema prvim informacijama, čovek koji je ranio ruskog ambasadora u Ankari bio je iza njega, ali za sada nije potvrđeno da li je reč o pripadniku obezbeđenja ili čoveku koji se infiltrirao među bodigarde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambasadora Andreja Karlova!

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo je u bolnici, posle napada iz vatrenog oružja na otvaranju izložbe fotografija u Ankari, javljaju turski mediji.

Terorista je uzviknuo "Ovo je za nevino ubijene žrtve", posle čega je sa leđa zapucao u ambasadora!

VIDEO: Moment Russian Ambassador Karlov shot at art exhibition pic.twitter.com/d7PxowJ6m9

— Conflict News (@Conflicts) December 19, 2016

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.