Kremlj: Dijalog Rusije i NATO-a se vodi na nivou ambasadora

Izvor: Vostok.rs, 07.Jun.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Dijalog Rusije i NATO-a se vodi na nivou ambasadora

Dijalog između Rusije i NATO-a se nastavlja na nivou ambasadora, ali teško da vodi ka nekom većem razumevanju, postoji deficit uzajamnog poverenja, izjavio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

„Na nivou ambasadora dijalog je u toku. Teško da nas to približava velikom razumevanju“, rekao je novinarima Dmitrij Peskov, odgovarajući na pitanje o mogućnosti održavanja saveta „Rusija-NATO“ na teritoriji Rusije.

„Za sada se može konstatovati deficit uzajamnog poverenja. Međutim, još jednom ponavljam, takav dijalog na nivou ambasadora se nastavlja“, konstatovao je pres-sekretar predsednika.

Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.