Evo ko je preuzeo odgovornost za ubistvo ruskog ambasadora

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je preuzeo odgovornost za ubistvo ruskog ambasadora

Neko je konačno prihvatio odgovornost!

Pripadnici Džabhat Fateh el Šama (bivši Nusra front) preuzeli su odgovornost za ubistvo ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova.

Teroristička grupa preuzela je odgovornost putem pisma koje se pojavilo na internetu.

U ponedeljak je ruskog ambasadora Andreja Karlova ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << turski policajac na otvaranju izložbe u Ankari, a u napadu su povređene još tri osobe.

Do sada neviđen snimak: Evo kako je ubica vrebao ruskog ambasadora, a onda ga ubio! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije smatra ovaj napad terorističkim činom.

Ranije danas turski mediji su javili da je broj ljudi koji je uhapšen u vezi sa istragom ubistva ruskog ambasadora porastao na 13.

Hapšenja su sprovedena u provincijama Ankara, Izmir i Ajdin, javila je televizija NTV, pozivajući se na izvore u policiji. Raniji izveštaji pokazivali su da je uhapšeno šest rođaka napadača. Neki od njih su, navodno, povezani sa takozvanom Terorističkom organizacijom Fetulaha Gulena, koga je Ankara optužila za neuspeli puč u julu ove godine.

Poruka atentatora u Ankari je jako opasna, Evropu očekuju novi napadi! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.