Đorđević i Čepurin: Važna saradnja u oblasti socijalnog osiguranja i boračkih pitanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Čepurin: Važna saradnja u oblasti socijalnog osiguranja i boračkih pitanja

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin ocenilisu danas da je važna saradnja u oblasti socijalnog osiguranja i boračkih pitanja.

Đorđević i Čepurin dogovorili su posetu ruske delegacije koju će činiti Mešovita Vladina komisija za rešavanje Sporazuma o socijalnom osiguranju Rusije i Srbije.

Đorđević je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua da 20. oktobra prisustvuje obeležavanju godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, kao i ministru rada Rusije Maksimu Anatoljeviču Topilinu da poseti Srbiju da bi razmatrali teme iz delokruga rada resornih ministarstva.

Oni su razgovarali i o obeležavanju godišnjice Batinske bitke, koja se odigrala od 11. do 29. novembra 1944. godine, i naveli su da će naknadno biti usaglašen odgovarajući datum obeležavanja tog događaja.

Jedna od tema sastanka bila je i stanje Ruskih ratnih memorijala na teritoriji Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević poziva ruskog ministra odbrane u Beograd

Izvor: RTS, 13.Okt.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je na sastanku sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom uputio poziv ruskom ministru odbrane Sergeju Šojguu da prisustvuje obeležavanju godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.