Detalj sa sednice SB UN koji je primetio Čepurin FOTO

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalj sa sednice SB UN koji je primetio Čepurin FOTO

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin prokomentarisao na Tviteru jedan detalj s jučerašnje sednice Saveta bezbednosti UN povodom tzv. vojske Kosova.

"Obratili smo pažnju da je Aleksandar Vučić nastupio pored tablice ’Srbija‘ kao i predstavnici članica SB UN (Rusija, Kina, SAD i dr.). A Hašim Tači — pored tablice ’Hašim Tači‘. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sve je ispravno. Generalni sekretar UN je primio predsednika Srbije, dok je sastanak sa Tačijem odbio", napisao je Čepurin, prenosi Sputnjik.

Podsetimo, u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija održana je sednica, na zahtev Srbije i Rusije, povodom odluke Prištine o formiranju vojske. Sednica je bila otvorena za javnost.

O razlici u predstavljanju Srbije i Kosova, odnosno obraćanju predstavnicima Srbije Aleksandru Vučižu i Kosova Hašimu Tačiju jutros je za TV Prva govorio šef srpske diplomatije Ivica Dačić. On je skrenuo pažnju da su se prosutni Vučiću obraćali sa predsedniče Vučić, a Tačiju sa gospodine Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEPURIN IZNEO DETALJE SA SEDNICE: Jeste primetili šta je pisalo na tablici pored Hašima Tačija?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018

Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin prokomentarisao je na Tviteru jedan detalj s jučerašnje sednice Saveta bezbednosti UN povodom tzv. vojske Kosova..- Obratili smo pažnju da je Aleksandar Vučić nastupio pored tablice ''Srbija'' kao i predstavnici članica SB UN (Rusija, Kina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JEDAN DETALJ sa sednice SB UN napravio je jasnu RAZLIKU između Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 18.Dec.2018

Pogled na samo jednu sliku sa jučerašnje sednice Saveta bezbednosti UN dovoljen je da se razlike ipak vide, i potvrde tezu da priča o nezavisnosti Kosova ipak nije gotova stvar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.