Čepurin se zahvalio Srbiji na solidarnosti

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin se zahvalio Srbiji na solidarnosti

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin je zahvalio svima u Srbiji koji su izrazili saučećenje i solidarnost s Rusijom, a povodom ubistva ambasadora te države u Turskoj Andreja Karlova.

"Duboko sam zahvalan svima ko je izrazio i ko nastavlja sa izražavanjem saučešća povodom pogibije Karlova. Zahvalan sam svima koji donose cveće i sveće kod naše Ambasade", naveo je Čepurin u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
On je zahvalio i srpskom rukovodstvu na momentalnoj reakciji na ovaj zločin kao i na izražavanju saučešća.

"Posebno nas je dirnuo telefonski poziv premijera Aleksandra Vučića odmah nakon terorističkog akta, kada je izneo čvrsti stav Srbije i solidarnost s Rusijom", istakao je Čepurin. On je naveo i da je "tragedija u Ankari poruka svetu da je neophodno da se protiv terorizma bori odlučno i na zajednički način". "Još jedan put izražavam ogromnu zahvalnost svim našim prijateljima u Srbiji. Dirnuti smo vašom iskrenom solidarnošću. Ova solidarnost pomaže nam da gledamo u budućnost sa nadom", istakao je Čepurin.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.