Čepurin: Dobro što je sednica SB UN otvorena za javnost, Zapad bio protiv

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Dobro što je sednica SB UN otvorena za javnost, Zapad bio protiv

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin smatra da je važno što je današnja sednica Saveta bezbednosti UN otvorena za javnost, dodajući da je Zapad bio protiv toga Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin smatra da je važno što je današnja sednica Saveta bezbednosti UN otvorena za javnost, dodajući da je Zapad bio protiv toga."Zapad će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najverovatnije pokušati da sakrije pravnu drskost Prištine koja se ponaša razuzdano i bahato, kršeći Rezoluciju SB UN 1244 koja ostaje na snazi i predstavlja jedini pravni osnov za rešavanje kosovskog pitanja", napisao je on na Tviteru.Dodao je i da bi bilo bitno kada bi izveštaj o stanju na KiM predstavio generalni sekretar UN. PROČITAJTE JOŠ: Dačić: Sednica SB UN biće otvorena za javnost"Treba i da se poštuju pravila UN u odnosu na predstavnike tzv. 'Republike Kosovo', koja nije država", napisao je Čepurin.Kako je naveo, Obala Slonovače, koja trenutno predsedava SB UN, donela je hrabru odluku povodom odlučnih zahteva Srbije i Rusije, da sazove sednicu povodom situacije na KiM, koja se počinje danas u 21 sat.Sednicu je tražila Srbija zbog formiranja tzv. vojske Kosova, a stavove Beograda zastupaće predsednik Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSI IM POMRSILI KONCE: Zapad krije BAHATOST i DRSKOST LAŽNE DRŽAVE, sve će IZAĆI NA VIDELO - HRABRA ODLUKA SAVEZNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin smatra da je važno što je današnja sednica Saveta bezbednosti UN otvorena za javnost, dodajući da je Zapad bi protiv toga...- Zapad će najverovatnije pokušati da sakrije pravnu drskost Prištine koja se ponaša razuzdano i bahato, kršeći Rezoluciju SB UN 1244...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.