Ambasador SAD u Rusiji vraća se u Washington ‘na konsultacije’

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2021, 10:42

Ambasador SAD u Rusiji vraća se u Washington ‘na konsultacije’

Američki ambasador u Rusiji John Sullivan rekao je da će se tokom ove sedmice vratiti u Sjedinjene Države na konsultacije. Njegov odlazak u Washington dešava se usred sve veće napetosti između SAD i Rusije. Odnosi između Washingtona i Moskve ušli su u novu fazu napetosti nakon što je američki predsjednik Joe Biden najavio sankcije zbog cyber napada, miješanja u izbore i prijetnji američkim vojnicima u Afganistanu.  Dodatno ugrožavanje raspoloženja je pitanje zdravstvenog stanja...
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Američki ambasador u Rusiji vraća se u zemlju na konsultacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021

Američki ambasador u Rusiji Džon Salivan vraća se "ove sedmice" u SAD na "konsultacije" usred pojačanih tenzija u odnosima dve zemlje, rečeno je danas agenciji Frans pres u ambasadi u Moskvi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.