Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 16:13

Русија дели тугу са Србијом: Одложен концерт руске певачице Пелагеје (ВИДЕО)

Страшне трагедије које су задесиле Србију испуниле су срца руског народа великoм тугом и болом. У ове трагичне дане Русија се моли за погинулу децу и одрасле. Фото: PrtSc/Youtube Желимо брз опоравак и снагу духа повређенима. Председник Руске Федерације Владимир Путин изразио је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
саучешће српском народу и породицама погинулих и пожелео брз опоравак рањенима.
Када цела братска Србија пати, Русија дели са њом тугу. Поводом трагичних догађаја последњих дана Амбасада Руске Федерације у Републици Србији и Руски дом у Београду су овлашћени да званично обавесте о одлуци да се концерти руске певачице Пелагеје, који су планирани за 9. и 10. мај у Београду и Новом Саду, одложе.

Нови датуми наступа биће накнадно објављени.
Када бол због губитка макар мало утихне, сигурно ћемо заједно певати наше омиљене песме…
Opozicioni mediji najviše morališu, a preko „SBB“ i kanala „IDJTV“ najviše promovišu nasilje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија дели тугу са Србијом: Одложен концерт руске певачице Пелагеје (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.