Aleksinačko područje dobilo struju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinačko područje dobilo struju

NIŠ -

Područje aleksinačke opštine dobilo je večeras struju bez koje je bilo od petka uveče, kada je nevreme srušilo visokonaponske stubove, rekla je Tanjugu portparol Privrednog društva "Jugoistok" Slađana Mančić.

Visokonaponski vod iz pravca Niša je osposobljen i aleksinačka opština je dobila struju, rekla je Mančićeva.

Struja je do Aleksinca stigla pre najavljenog roka za sanaciju prve faze visokonaponskog voda u odnosu na današnju procenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i najavu da će snabdevanje strujom biti stabilizovano do kraja sutrašnjeg dana. Prilikom posete ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića Aleksincu, predstavnici JP "Elektromreže" i "Jugoistoka" najavili su da će visokonaponski vod iz pravca Niša biti osposobljen za stabilno snabdevanje do kraja sutrašnjeg dana.

Mančićeva je rekla da su ekipe "Jugoistoka" pregledale niskonapansku mrežu, ali da su manja ispadanja moguća i da će ekipe "Jugoistoka" na niskonapanskoj mreži odmah intervenisati kako bi snabdevanje odmah bilo normalizovano.

Olujni vetar oborio je u petak uveče četiri visokonaponska stuba iz pravca Niša i još četiri stuba iz pravca Kruševca, a još dva stuba je oštetio.

Uspostavljanjem visokonaponskog voda iz Niša završena je prva faza sanacije, stručne ekipe "Elketromreže" nastaviće sanaciju visokonaponskog voda iz pravca Kruševca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinac dobio večeras struju

Izvor: B92, 28.Jun.2011

Aleksinac -- Područje aleksinačke opštine dobilo večeras struju bez koje je bilo od petka uveče, kada je nevreme srušilo visokonaponske stubove...Portparolka "Jugoistoka" Slađana Mančić je rekla da je visokonaponski vod iz pravca Niša je osposobljen i aleksinačka opština je dobila struju...Struja...

Nastavak na B92...

Aleksinačko područje dobilo struju

Izvor: Blic, 28.Jun.2011

NIŠ - Područje aleksinačke opštine dobilo je večeras struju bez koje je bilo od petka uveče, kada je nevreme srušilo visokonaponske stubove, rekla je Tanjugu portparol Privrednog društva "Jugoistok" Slađana Mančić. ..Visokonaponski vod iz pravca Niša je osposobljen i aleksinačka opština...

Nastavak na Blic...

Aleksinac dobio struju

Izvor: Šumadija Press, 28.Jun.2011

Područje aleksinačke opštine dobilo je sinoć struju bez koje je bilo od petka uveče, kada je nevreme srušilo visokonaponske stubove, rekla je portparol Privrednog društva "Jugoistok" Slađana Mančić.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.