MSP i Konuzin, bez komentara

Izvor: B92, 19.Sep.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP i Konuzin, bez komentara

Beograd -- Ministarstvo spoljnih poslova se povodom incidenta neće oglašavati, a ambasador Konuzin prvo pojavljivanje iskoristio da predstavi kulturnu saradnju dve zemlje.

Ni četiri dana od diplomatskog incidenta, kada je ambasador Rusije Aleksandar Konuzin na međunarodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednosnoj konferenciji u Beogradu prozivao učesnike iz Srbije da ne brinu o Kosovu, nema reakcija ni ruskih ni srpskih zvaničnika.

Konuzin nije želeo da odgovara na pitanja novinara, a ni posle insistiranja B92 da čujemo da li ambasador misli da je uvredio učesnike i zemlju domaćina, ostali smo uskraćeni i za pokušaj da postavimo to, ali i druga pitanja. Konuzin se samo zahvalio i bez zadržavanja napustio Centar Sava.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.