Konuzin: Putin želi da dođe u Srbiju, ne znam da li će uskoro

Izvor: Blic, 01.Avg.2012, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin: Putin želi da dođe u Srbiju, ne znam da li će uskoro

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin rekao je danas da zna da predsednik Rusije Vladimir Putin želi da poseti Srbiju, ali da mu još nije poznato da li će do takve posete doći uskoro.

Upitan da li će Putin uskoro doći u Srbiju Putin je odgovorio:

"Putin želi da dodje, ali da li će doći ja još uvek ne znam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ruski list Komersant nedavno je objavio pozivajući se na izvore iz kompanije

Gasprom da bi ruski predsednik mogao da dodje u Srbiju na jesen.

On je novinarima u Beogradu rekao da Rusija podržava Srbiju jer se Srbija u rešenju kosovskog problema pridržava medjunarodnog prava.

Upitan da li je Rusija spremna da se direktno uključi u pregovore Konuzin je kazao da to zavisi od dogovora strana u sporu.

"Smatram da UN treba da budu prisutne tokom regulisanja kosovskog problema", rekao je Konuzin i ukazao da to što UN do sada nisu prisustvovale pregovorima Beograda i Prištine u Briselu rezultat "jednostrane odluke".

"Smatramo da se Srbija strogo pridržava međunarodnog prava", rekao je Konuzin novinarima nakon polaganja venaca na spomenik srpskim i ruskim vojnicima poginulim u Prvom svetkom ratu.

Povezane vesti: Konuzin: Rezolucija o Kosovu iznenadila Rusiju Sejdiju i Tači razgovarali sa ambasadorima o rezoluciji
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konuzin: Putin želi u posetu Srbiji

Izvor: B92, 01.Avg.2012

Beograd -- Ambasador Rusije Aleksandar Konuzin rekao je danas da zna da predsednik Rusije Vladimir Putin želi da poseti Srbiju, ali da ne zna kada će do posete doći...Ruski list "Komersant" nedavno je objavio pozivajući se na izvore iz kompanije Gasprom da bi ruski predsednik mogao da dođe u Srbiju...

Nastavak na B92...

Pružena ruka pomoći

Izvor: RTV Pink, 01.Avg.2012

Konuzin: I Rusija da pomogne u dijalogu, ako to Srbija odluči. . . Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin rekao je danas da će Moskva nastaviti da podržava napore Srbije za mirno rešavanje kosovskog pitanja, istakao da u taj proces treba da budu uključene i UN, ali da je na to spremna i Rusija,...

Nastavak na RTV Pink...

Konuzin: Rusija spremna da pomogne u dijalogu sa Prištinom (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Avg.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin rekao je danas da će Moskva nastaviti da podržava napore Srbije za mirno rešavanje kosovskog pitanja, istakao da u taj proces treba da budu uključene i UN, ali da je na to spremna i Rusija, ako Srbija tako odluči..."To što UN nije bilo u okviru dijaloga...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.