Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

BEOGRAD -

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da se Mira Marković legalno preselila na teritoriju Rusije, kao i da je njen boravak u toj zemlji potpuno u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima.

"O boravku predsednika Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića naši pravosudni organi nemaju informacije", rekao je Konuzin u intervjuu za NIN.

Povodom spekulacija da Moskva ima negativan stav prema zvaničnim Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada se radi o poternicama za ljudima koji žive u Rusiji, Konuzin je rekao da njegova zemlja održava prisne odnose sa srpskim vlastima.

"Primeri koji se navode kako bi potvrdili konstataciju o navodnom negativnom stavu Rusije toliko su sitni i neznatni u ogromnom bloku naših višedimenzionalnih odnosa", rekao je Konuzin.

Takve tvrdnje, dodao je on, padaju na pamet samo otvorenim zlonamernicima, koji su protiv razvoja odnosa naših zemalja.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.