Aleksandar Konuzin: Rusija će i dalje podržavati politiku Srbije prema KiM

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2012, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Konuzin: Rusija će i dalje podržavati politiku Srbije prema KiM

Rusija će nastaviti da podržava politiku Srbije prema Kosovu, a kako će se ta politika formulisati na Srbiji je da odluči, izjavio je odlazeći ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Konuzin.
“U mehanizam donošenja odluka (Srbije) o kosovskoj politici nećemo se ni na koji način mešati, jer kada bismo se umešali preuzeli bismo odgovornost za tu politiku, a to ne želimo”, rekao je Konuzin u intervjuu za RTS.
“Hoćemo da Srbi sami odrede svoju poziciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da ta pozicija odgovara interesima onih Srba koji žive na Kosovu”, rekao je Konuzin dodavši da – “ako Srbija nađe neka druga rešenja u vezi sa statusom koji Kosovo sada ima, mi ćemo i to podržati”.
Izvor: RTS
Tweet
Pogledaj vesti o: Aleksandar Konuzin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.