Željko Joksimović i Goca Tržan na otvaranju Stop.Shopa u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 19.Apr.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović i Goca Tržan na otvaranju Stop.Shopa u Nišu

Drugi ritejl park STOP.SHOP. u Srbiji biće otvoren u Nišu, 21. aprila. Svečano otvaranje vodiće čuveni glumac Andrija Milošević i poznata TV voditeljka Marija Kilibarda, a svi posetioci biće u prilici da uživaju u fantastičnom celodnevnom zabavnom programu uz specijalne popuste, brojna iznenađenja i zanimljiva dešavanja.

Na ceremoniji otvaranja, koju će delom voditi čuveni voditelj Žika Promaja, svoje sugrađane zabaviće AKUD SKC Niš, koji je, za ovu priliku, pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << specijalni repertoar. Tokom popodnevnog dela programa nastupiće muzičar Nikola Demonja, član benda Ane Štajdohar, kao i naša poznata pevačica Goca Tržan. Najmlađi posetioci biće u prilici da se okušaju u farbanju uskršnjih jaja na „Uskršnjem ostrvu“ i uživaju u društvu iskusnih zabavljača i animatora koji će im oslikavati lica, a da im dan bude lepši STOP.SHOP. im je pripremo kokice i razne slatkiše.
Zvezda večeri je slavni zabavljač Željko Joksimović! Poznati pevač, kompozitor i tekstopisac prepoznatljivog i neprikosnovenog šarma zabaviće publiku u finalnom delu programa.
STOP.SHOP. je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i Istočnoj Evropi. IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, neprestano radi na širenju ovog uspešnog prodajnog lanca. Niš predstavlja njihovu 55. lokaciju, drugu u Srbiji.


Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Na otvaranju Stop Šopa (Ritejl park STOP.SHOP) u Nišu, pevaju Goca Tržan i Željko Joksimović

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Apr.2016

Ritejl park STOP.ŠOP. biće otvoren u Nišu, 21. aprila...Voditelji su Andrija Milošević i Marija Kilibarda, dok će vrhunac zabave pružiti Goca Tržan i Željko Joksimović...Inače STOP.ŠOP, posluje u okviru kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i Istočnoj Evropi...To je austrijska...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.