Željko Joksimović favorit među članovima srpske delegacije

Izvor: Njuz.net, 24.Maj.2012, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović favorit među članovima srpske delegacije

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Ovoliki favorit među srpskom delegacijom nije bila čak ni prošlogodišnja pobednička numera

BAKU, 24. maj 2012, (Njuz) - Predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije Željko Joksimović, koji večeras u drugom polufinalu nastupa sa pesmom „Nije ljubav stvar“, apsolutni je favorit za pobednika na Eurosongu među članovima srpske delegacije u Bakuu.
PR srpske delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Duška Vučinić Lučić rekla je za Njuz pred polufinale da nikada ranije nijedan izvođač nije bio toliki favorit među srpskom delegacijom.
- Ovoliki favorit mešu srpskom delegacijom, nije bila čak ni prošlogodišnja azerbejdžanska pobednička numera „Running scared“ – napominje Vučinić Lučić - Pored Željka, među našom delegacijom dobro se kotira i predstavnica Švedske Loren, a simpatije su pobrale i predstavnice Rusije „Buranovske bake“. Ipak, one više idu na šou, a ne na pesmu. Željko je među našom delegacijom ubedljiv favorit i očekujemo pobedu - rekla je Duška Vučinić Lučić.
Poznati pevač izjavio je da je veoma iznenađen tolikom podrškom srpske delegacije i da, nakon ovih vesti, veruje u pobedu više nego ikad.
Bane Grković
EUROSONG NA NJUZ.NET!
Finalno veče na pesmi Evrovizije, možete pratiti u live prenosu iz minuta u minut na sajtu njuz.net, u subotu 26. maja od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.