Željko Joksimović: Hendikep je što ne idemo na Evrosong

Izvor: Poznati.info, 28.Nov.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović: Hendikep je što ne idemo na Evrosong

Željko Joksimović smatra da je izostanak Srbije sa ovogodišnje evrovizije veliki promašaj i izgubljena šansa za sve one mlade umetnike koju su želeli da se dokažu. Pop zvezda je ogorčena zbog ovakve odluke.

”Smatram da je veliki hendikep za sve mlade umetnike i muzičare koji su želeli da se oprobaju na tako velikom festivalu. Zbog njih je to najveća šteta. Mene je jako iznedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << takva odluka” – kaže Željko. On je imao dve prilike da se pojavi na ovom takmičenju, i mišljenja je da su one dosta doprinele uspehu njegove muzičke karijere.

Željko i njegova supruga Jovana očekuju prinovu. Ona je u petom mesecu trudnoće, ali još uvek se ne zna pol deteta. Lepa voditeljka tvrdi da je najvažnije da beba bude zdrava, sve drugo joj nije važno.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.