Izvor: Blic, 06.Dec.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE KRIJE DA ZNA DA SE POSVAĐA SA SUPRUGOM Željko Joksimović progovorio o MANJE LEPIM trenucima sa Jovanom

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača ističe da i u njegovom braku, kao i u svakom drugom, nije sve idealno, te da su nesuglasice i svađe normalna stvar.

- Mi smo veoma snažne ličnosti, ali sličnih pogleda na svet, uverenja, vrednosti jer mislim da drugačiji odnosi ne mogu da budu dugoročni i stabilni. Međusobna podrška partnera, saveti, lojalnost je veliki kvalitet u odnosima dvoje ljudi i mi se trudimo da budemo takvi partneri. Popusti uglavnom onaj kome je manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stalo do te teme, pa bi da prekrati dugotrajnju razmenu argumenata i mišljenja - rekao je Željko Joksimović o svađama i prepirkama sa suprugom Jovanom.

Šta Željko ima da kaže o Jovaninim slobodnijim odevnim kombinacijama i u kojim trenucima ume da se iznervira saznajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.