Bora odbrusio hejterima! Zar da sviram za bahatog Đilasa i Pešićku

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora odbrusio hejterima! Zar da sviram za bahatog Đilasa i Pešićku

Na konstataciju da su se na stubu srama zbog podrške predsedniku Vučiću posle njega našle i njegove kolege Željko Joksimović i Zdravko Čolić, kao i glumac Nenad Jezdić, Đorđević kaže da ne zna o kakvoj se opoziciji govori.
– Takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju. Već sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ranije govorio da je njihov konkretan program lova i samo lova – rekao je Đorđević, i dodao: – Kada sam pročitao Đilasove ideje o Kosovu, smejao sam se pola sata. Političko bulaženje. Zar da sviram bahatom Đilasu i Vesni Pešić? Uostalom, nisam svirao Vučiću i SNS-u, već koaliciji koju čini više stranaka u Vladi Srbije.
Kako kaže, svirali su Srbiji. – Bolje biti sendvičar nego buregdžija. Predsednik Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija baš ništa. Pored Jezdića, Čolića i Joksimovića, zaboravili ste da spomenete i Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića, pa i grupu S.A.R.S koja je takođe doživaljva neprijatnosti – rekao je Đorđević.
Kako je naveo, ta mala grupa koja je njemu i Ribljoj čorbi objavila umrlice, ne zaslužuje, kako kaže, baš nikakvu pažnju.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.