Terzić: Iznenađen sam dobrom igrom, padovi protiv Turske su bili minimalni

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Iznenađen sam dobrom igrom, padovi protiv Turske su bili minimalni

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je iznenađen dobrom igrom njegovih izabranica na meču sa Turskom u prvom kolu Svetskog prvesntva u Italiji.

"Mislim da je veliko iznenađenje što smo odigrali ovako dobru utakmicu. Bili smo sve vreme u igri, a padovi su bili minimalni. Devojke su bile sigurne u sebe i izuzetno motivisane s jedne strane, dok su s druge, bile hladne glave i na najbolji mogući način su odradile ono što smo se dogovorili", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Terzić posle meča, a preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela učešće na Svetskom prvenstvu u Italiji, pošto je u Trstu u prvom kolu Grupe B savladala Tursku sa 3:1 u setovima.

"Nadam se da ćemo mirnoću zadržati u narednim mečevima, bez obzira kako se oni budu odvijali", kazao je Terzić.

Srbija će se u sredu od 20 časova sastati sa Bugarskom u utakmici drugog kola Grupe B Svetskog prvenstva, a Terzić je rekao da očekuje težak meč.

"Bugarke imaju jako kvalitetan tim. Krajnji napadači su ima na veoma visokom nivou... Takođje, mislim da imaju jednog od najboljih srednjih blokera u Evropi. Svakako su tim za poštovanje. Sve će se sutra videti na terenu, a mi ako pokažemo energiju i motivisanost, kao i danas, imamo realne šanse da pobedimo", kazao je Terzić.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je debitantkinja 17-godišnja Tijana Bošković sa 22 poena.

"Bilo je malo treme, ali je bila pozitivna, pa sam kako je meč odmicao bila sve bolja. Saigračice i stručni štab su mi pružile veliku podršku. Prvi set smo odigrale fantastično, posle smo u drugom male pale, ali smo uspeli da se uzdignemo i da osvojimo tri boda", rekla je Boškovićeva.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajne srpske odbojkašice iznenadile i selektora!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2014

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić priznaje da je iznenađen dobrom igrom njegovih izabranica na meču sa Turskom u prvom kolu Svetskog prvesntva u Italiji.

Nastavak na Sportske.net...

SELEKTOR IZNENAĐEN: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo da zadržimo mirnoću

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras da je iznenađen dobrom igrom nacionalnog tima na startu Svetskog prvenstva u Italiji.. . - Ovo je za mene iznenađenje, ne zbog pobede, to smo svi očekivali, već zato što smo odigrali jednu dobru utakmicu. Bili...

Nastavak na HotSport.rs...

Terzić: Iznenadjen sam dobrom igrom

Izvor: Akter, 23.Sep.2014

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je iznenađen dobrom igrom njegovih izabranica na meču.."Mislim da je veliko iznenađenje što smo odigrali ovako dobru utakmicu. Bili smo sve vreme u igri, a padovi su bili minimalni. Devojke su bile sigurne u sebe...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.