Zvezdini Subotičani – fudbalski blizanci

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini Subotičani – fudbalski blizanci

Zanimljiva priča o identičnim sudbinama Stefana Ilića i Stefana Miloševića

Do pre 18 meseci pripremali su se za utakmicu sa Zvezdom kao za najvažniji meč u godini, kao idealan poligon da pokažu koliko mogu. I koliko su talentovani. Danas Zvezdini „Subotičani“ Srđan Plavšić, Stefan Ilić i Stefan Milošević imaju drugačiji zadatak.

Oni će kao deo Zvezdinog tima pokušati da poharaju stadion na kojem su sazreli do superligaškog nivoa. Vrlo verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će Srđan Plavšić biti u timu, dok Milošević i Ilić i dalje čekaju zvanični debi.

„Sva trojica smo isto godište i u slično vreme smo došli u Spartak. Poznavali smo se i mnogo pre toga, iz reprezentacije i uvek smo bili odlični drugovi. Neće biti neskromno da kažem da smo bili najbolji u ekipi Spartaka i zato sam se još više obradovao kada sam letos čuo da će Ilić i Milošević pojačati Crvenu zvezdu i da ću imati prilike da nastavim druženje sa njima. To može da bude veliki plus za ekipu zato što se posle toliko godina drugarstva vrlo lako razumemo na terenu“, rekao je Srđan Plavšić.

MOZZKART KVOTE ZA DUEL SPARTAKA I CRVENE ZVEZDE

Zanimljivo je da su imenjaci Ilić i Milošević fudbalskli blizanci. Zajedno su došli u Spartak, zajedno su ovog leta zadužili crveno-beli dres. I zajedno čekaju debi na zvaničnoj sceni.

Došli smo u omladince Zvezde u razmaku od samo dva dana, a kasnije se ispostavilo da smo se pratili i u ostalim klubovima. Šest meseci nakon što sam potpisao ugovor sa Spartakom došao je i Stefan, pa je ponovo krenuo za mnom u Zvezdu. Slučajnost je i to što se zovemo isto i rođeni smo istog dana. Da imamo i isto prezime ovo bi prevazišlo granice mogućeg. I nama samima je jako interesantno kako postoji ovoliko sličnosti u našim životima. Zanimljivo je da smo se upoznali čak i pre nego što smo počeli da igramo zajedno u podmlatku Zvezde. Iako nismo iz istih gradova, sreli smo se na nekom turniru koji se igrao u Kostolcu. Ispostavilo se da smo od tada postali nerazdvojni“, otkriva Stefan Milošević.

Kao i u Subotici, bek i napadač zajedno provode dosta slobodnog vremena u Beogradu.

„Ma, ne mogu više očima da ga gledam. Šalu na stranu, kad god imamo vremena volimo da odemo na kafu, popričamo. Za deset godina koliko se družimo nijednom se nismo posvađali. Ako nije uspeo do sada da me iznervira verujem da ćemo nastaviti lepo da se slažemo i da će ovo prijateljstvo trajati čitavog života“, dodao je Ilić.

Zvezdini navijači očekuju da će veza Milošević - Ilić biti efikasna na terenu, kao što je to bio slučaj dok su branili boje Spartaka.

„Ne znam tačno koliko mi je golova Stefan namestio u Spartaku, bilo ih je, ali još je zanimljivije što sam ja njemu asistirao kod nekih pogodaka, iako bi po poziciji trebalo da bude drugacije. Deset godina igramo zajedno i zaista nam na terenu nisu potrebne reci da bismo se razumeli“,  dodao je Ilić.

(Foto crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.