Vidić se brani od napada: Fudbal nije sprint, nego maraton!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić se brani od napada: Fudbal nije sprint, nego maraton!

Štoper Intera i dalje puca od samopouzdanja i pored teškog prilagođavanja na italijanski fudbal i nekoliko kikseva u seriji

Interisti budite bezbrižni, uskoro ćete videti Nemanju Vidića u punom sjaju! Posle serije kikseva bivšeg kapitena Crvene zvezde i Mančester Junajteda oglasili su se tehnički direktor i trener Intera, Pjer Auzlija i Valter Macari, poručivši da je srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << defanzivac i pored nekoliko kikseva u seriji i dalje predstavlja veliki kapital kluba iz Milana.

A čini se da ni Vidiću ne manjka samopouzdanja. Na konferenciju za medije povodom meča Lige Evrope između Intera i Sent Etjena došao je nasmejan, uveravavši „žurnaliste“ da će posle perioda privikavanja biti ponovo „srpska stena“ koja je godinama impresionirala navijače Junajteda.

Veoma sam srećan u Interu, super mi je ovde. Odlično treniram.. Pitate me kada ćete videti najboljeg Vidića? Pa kada kompletna ekipa bude igrala bolje“, poručio je Nemanja Vidić.

Jedan od italijanskih novinara upitao je Vidića kako se oseća posle greške u sudaru sa Napolijem, ali je intervenisao trener Intera Valter Macari.

„Hvala mister... Pokušavam na svakom meču da dam sve od sebe. Nekada nije lako, ali morate da shvatite da fudbal nije sprint nego maraton. Mi smo dva puta vodili protiv Napolija, prvo poluvreme smo odigrali stvarno dobro. Dominirali smo. Timski duh je i dalje na visokom nivou".

Posle svake od Vidićevih grešaka na Apeninima su se pravila analize o njegovom teškom prilagođavanju na igru sa trojicom defanzivaca.

„Poštujem svačije mišljenje, ali na to pitanje sam već odgovorio kada sam došao u Inter. Nije na meni da o tome sudim i pričam. Period prilagođavanja uopšte nije lak, ali treneram naporno. Dajem najbolje od sebe.

(Foto: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.