Verovatno najbolja naslovna strana za jedno fudbalsko finale! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovatno najbolja naslovna strana za jedno fudbalsko finale! (FOTO)

Španska Marka godinama prednjači sa idejama za naslovne strane velikih mečeva koje igraju njihovi klubovi ili reprezentacija Crvene furije.

Čini se da je ovoga puta kreativnost dostigla vrhunac, kako i ne bi kada su slatke muke na delu. Finale Lige šampiona igraju dva madridska tima, dva velikana Španije.

Kako god, današnju novinu krasi zgrada u kojoj dominiraju zastave na terasama. Realovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Atletikovih. Neke sa grbovima klubova, neke samo sa prezimenima igrača, (po 11 na obe strane).

Ova zgrada simboliše Madrid danas. Grad koji će dobiti prvaka Evrope, ali u kojem će se istovremeni radovati i tugovati.

Zato, kad pogledamo ideju uredništva Marke, rekli bismo, pogodak u centar.

A photo posted by MARCA (@marca) on May 28, 2016 at 12:14am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.