Vardi i Lester prihvatili optužbe FA

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vardi i Lester prihvatili optužbe FA

Fudbalski klub Lester Siti i napadač tog kluba Džejmi Vardi prihvatili su optužbe Fudbalske asocijacije Engleske za nedolično ponašanje.

Vardi je ranije završio utakmicu protiv Vest Hema za vikend zbog dva žuta kartona, a potom je optužen za nedolično ponašanje zbog prigovora sudiji Džonu Mosu posle isključenja.

Takođe, Lester je optužen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer nije kontrolisao svoje fudbalere posle penala koji je dosuđen za Vest Hem.

Lester i Vest Hem igrali su nerešeno 2:2, što je Vardijevom timu otežalo borbu za titulu šampiona Engleske.

Vardi sigurno neće biti u timu za predstojeću utakmicu Lestera protiv Svonsija, a još nije poznato da li će mu suspenzija biti veća od jedne utakmice, tako da je upitan i za duel sa Evertonom u pretposlednjem kolu, kao i Čelsijem u poslednjem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.