Uefa pokrenula istragu protiv Skenderbega zbog sumnji u nameštanje

Izvor: Beta, 25.Maj.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa pokrenula istragu protiv Skenderbega zbog sumnji u nameštanje

Albanski fudbalski šampion Skenderbeg saopštio je danas da je Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula istragu protiv njega zbog sumnji u nameštanje utakmica.Skenderbeg je naveo da je Uefa pozvala čelnike kluba na saslušanje posle sumnji na neke rezultate u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima. Istraga se zasniva na informacijama kompanija za kladjenje, ali i navodima navijača i medija."Potvrdićemo da smo pobedjivali na osnovu naših zasluga i da su rezultati uvek bili zasluženi", navodi se u saopštenju Skenderbega, koji je ove sezone šesti put uzastopno osvojio šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

POD LUPOM: Šampion Albanije nameštao utakmice, UEFA ga kontroliše

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2016

Albanski fudbalski šampion Skenderbeg saopštio je da je Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula istragu protiv njega zbog sumnji u nameštanje utakmica.. . Skenderbeg je naveo da je Uefa pozvala čelnike kluba na saslušanje posle sumnji na neke rezultate u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima.. Istraga...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.