Ronaldo razvejao sumnje: Ostajem!

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo razvejao sumnje: Ostajem!

Vedeta madridskog Reala Kristijano Ronaldo konačno se oglasio povodom spekulacija da bi mogao da napusti Madrid zbog istrage oko neplaćenog poreza.

- Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijas Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Ronaldo za Marku.

Kada je osvanula vest da se protiv Ronalda vodi istraga zbog utaje poreza počele su i spekulacije da bi Portugalac mogao da napusti Bernabeu. Pominjao se kao najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje PSŽ, ali očigledno nema ništa od ovoga. U vezu sa francuskim klubom bili su u ovom prelaznom roku dovođeni i Nejmar i Aleksis Sančez, ali izgleda da će i oni, kao i Ronaldo, biti samo sanak pusti za Parižane.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ovo je zvanično, Ronaldo zakazao sastanak sa Barsom! Ali, da li Real prodaje njegovog najvoljenijeg saigrača?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017

Da on to dopusti. Nema šanse, godinama je sprečavao ovakav rasplet!..Konačno je Kristijano Ronaldo prekinuo ćutanje...Doduše, već se znalo, ali je sada i zvanično, ostaje u Realu...On je ekskluzivno za "Marku" rekao da se raduje startu nove sezone, da će se uskoro priključiti timu..."Sjajno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.