Rama: Podržavam žalbu i borbu za pravdu do kraja

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama: Podržavam žalbu i borbu za pravdu do kraja

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama podržao je danas Fudbalski savez te zemlje (FSHF) u nastojanju da uloži žalbu na odluku UEFA da prekinutu utakmicu u Beogradu registruje sa 3:0 za Srbiju, pošto, kako je naveo, ta odluka nije pravedna.

"FSHF je dobro postupio kada je najavio borbu do kraja. Ovo danas nije pravedna odluka za dešavanja na stadionu u Beogradu", rekao je Rama, a prenosi albanski Ora Sport.

FSHF >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je najavio žalbu jer je UEFA utakmicu između Srbije i Albanije registrovala službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina, srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, dok će nacionalni savezi obe zemlje morati da plate po 100.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rama:Odluka UEFA politički motivisana

Izvor: Press, 24.Okt.2014

Albanski premijer Edi Rama, rekao je danas da je odluka UEFA povodom utakmice Srbija-Albanija politički motivisana. . Rama je u obraćanju novinarima rekao i da je ta odluka povezana s internom politikom UEFA i podržao nameru...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.