Prštaće u oktobru - 10 utakmica koje nikako ne smete da propustite

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštaće u oktobru - 10 utakmica koje nikako ne smete da propustite

Raspored i satnica

Kažete da je septembar bio uzbudljiv fudbalski mesec? Jeste, ne poričemo, krenula je Lige šampiona, najjači evropski šampionati, bilo je i dosta kvalifikacionih mečeva za Mundijal u Rusiji 2018, ali tek će oktobar biti prava poslastica za fudbalske sladokusce.

Na sve te utakmica imaćete prilike da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kladite na WWW.MOZZARTBET.COM.

Predstavljamo vam 10 utakmica koje su na programu ovog meseca a koje nipošto ne bi trebalčo da propustite:

1. ITALIJA - ŠPANIJA

(četvrtak, 6. oktobar, 20.45)


Krećemo s evropskim klasikom kada je u pitanju reprezentativni fudbal. U pitanju je jedna od najzanimljivijih grupa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Španija će na stadionu Juventusa u Torinu imati šansu da se revanšira Italijanima za poraz u osmini finala Evropskog prvenstva.

2. HOLANDIJA - FRANCUSKA

(ponedeljak, 10. oktobar, 20.45)


Holandija se podmlađuje, nije to onaj tim od pre nekoliko godina koji je svrstavan u sam vrh evropskog i svetskog fudbala, ali bez obzira na to ovo je i te kako još jedan od derbija kvalifikacija. Ni jedan ni drugi tim nisu najbolje startovali (osvojili samo po bod), pa će imati imperativ pobede.

3. KOLUMBIJA - URUGVAJ

(utorak, 11. oktobar, 22.30)


Nije potrebna posebna najava - duel dva fantastična tima. Južna Amerika, pakao na tribinama, mnogo strasti i na terenu i oko njega... Na jednoj strani Luis Suarez, na drugoj Hames Rodrigez. Prštaće!

4. LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED

(ponedeljak, 17. oktobar,  21.00)


Najveća utakmica Engleskog fudbala. Klop i Murinjo. Ibrahimović, Pogba, Kutinjo, Mane... Veličanstveni Enfild! Idealna utakmica da se relaksirate posle napornog vikenda...

5. BARSELONA - MANČESTER SITI

(sreda, 19. oktobar, 20.45)


Pep Gvardiola se još jednom vraća na svoj Kamp Nou. Sa Bajernom nije bio uspešan, sada je doterao po svome Građane i pokušaće da savlada svoje učenike. Spektakl je zagarantovan, jer ovo je jedna od najvećih utakmica kompletne prve faze Lige šampiona.

6. VALENSIJA - BARSELONA

(subota, 22. oktobar, 16.15)


Posle teškog meča u Ligi šampiona protiv Sitija, Barsu tri dana kasnije čeka teško gostovanje na Mestalje. Valensija je jedan od retkih timova poslednjih godina koji je u jednoj sezoni dva puta ostao neporažen protiv Katalonaca - prošle sezone 1:1 kod kuće i pobeda 2:1 na Nou Kampu. Da ih vidimo sada... Istog dana igraju Milan i Juventus od 20.45. Veče za uživanje.

7. ČELSI - MANČESTER JUNAJTED

(nedelja, 23. oktobar, 17.00)


Možda i najlepši termin za derbi Engleske. Nedelja u 17.00. Biće zanimljivo videti sudar Antonija Kontea i Žozea Murinja. Svega bi tu moglo da bude osim dosade...

8. LIVERPUL - TOTENHEM

(utorak, 25. oktobar, 20.45)


Poslednja tri meča ova dva rivala završena su bez pobednika (1:1, 1:1, 0:0), ali sada će neko morati da pobedi, jer se radi o Liga kupu. Ko prođe biće jedan od glavnih favorita za osvajanje tog trofeja...

9. MANČESTER JUNAJTED - MANČESTER SITI

(sreda, 26. oktobar, 20.45)


Žoze Murinjo - Pep Gvardiola, drugi čin! Ovoga puta u derbiju osmine finala Liga kupa. Prvi okršaj starih znanaca i velikih rivala dobio je Španac, a sada ćemo verovatno videti okršaj njihovi drugih timova, ili bar kombinovanih sastava.

10. JUVENTUS - NAPOLI

(nedelja, 30. oktobar, 20.45)


I po mnogima ovo je poslastica za kraj. Videćemo šta će biti do 30. oktobra ali kako trenutno stoje stvari Napoli je u boljoj formi i pokazuje da će biti ozbiljan konkurent Juventusu u borbi za Skudeto. Moglo bi mnogo toga od te utakmice da zavisi, pogotovo na psihološkom planu. Istog dana u derbiju Rura igraju Dortmund i Šalke.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.