Pogba odbio bogatstvo!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba odbio bogatstvo!

Francuz neće u rodni grad i čak ga ni nepristojna ponuda nije ubedila. Fudbal na prvom mestu!

Ono o čemu se govorkalo, bilo je tačno. Pogba se susreo pre par meseci u Monte Karlu sa Al Kelaifijem, predsednikom Parižana, bio je to prvi sastanak, ali je već tada bilo jasno da Francuz nije baš oduševljen da zaigra u francuskoj ligi.

Naime, kako tvrdi obično pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcio, sjajni vezista Juventusa je odbio neverovatnu ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 15 miliona evra po sezoni.

Naime, njega je PSŽ želeo da načini jednim od najplaćenijih igrača na svetu, da mu da istu platu koju ima Zlatan Ibrahimović. Jedino bi Ronaldo i Mesi zarađivali više, ali Pogbi se ne ide u rodni grad.

Njega ne privlači francuska liga, ima čvrst ugovor sa Juventusom, a nije ni tajna da gleda ka Barseloni.

U igri su engleski klubovi, pre svih Siti, ali je teško očekivati da Pogba negde dobije ovaj novac. Ipak, on je spreman da prihvati manju sumu, Španija i Engleska su jedine opcije, mada nije isključeno da ostane još sezonu u Juventusu.

Inače, Francuz u Torinu po novom ugovoru zarađuje oko 4 miliona evra.

Tako je to kad ti je fudbal na prvom mestu!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.