Pobeda donosi mir

Izvor: NTV.rs, 23.Okt.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda donosi mir

Poraz u Kruševcu i novčana kazna za fudbalere i stručno rukovodstvo , prilično su poremetili atmosferu u Fudbalskom klubu Radnički. I te kako se to osetilo na redovnom susretu sa novinarima četvrtkom u press Sali Hale „Čair“. Međutim, nema vremena za neke dublje analize, jer već u subotu u Niš dolazi imenjak iz Kragujevca, dakle, poslednji na tabeli, pa prilika za osvajanje tri boda jednostavno ne sme da se propusti. Susret je zakazan za 17 časova, a ulaz je besplatan. Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << tri boda svakako bi donela kakav ,takav mir, što je svakako preduslov da se u nastavku superligaškog prvenstva stigne do planiranih 15 jesenjih bodova.
Inače, predsednik Radničkog Vidak Perović demantovao je mogućnost da Dragoljub Bekvalac ponovo dodje na Čair i preuzme ulogu tim menadžera. Po njemu ,sasvim je nerealno uopšte govoriti o tome, u trenutku kada je klub pritisnut ogromnim finansijskim problemima, zbog čega i njegov žiro račun u blokadi.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Nova pobeda donela bi mir niškom Radničkom

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2014

Poraz u Kruševcu i novčana kazna za fudbalere i stručno rukovodstvo, prilično su poremetili atmosferu u Fudbalskom klubu Radnički...I te kako se to osetilo na redovnom susretu sa novinarima četvrtkom u press Sali Hale „Čair“. Međutim, nema vremena za neke dublje analize, jer već u subotu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.