Piksi opet pustio magiju! Momci, kada ćete vi biti ovakvi majstori? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi opet pustio magiju! Momci, kada ćete vi biti ovakvi majstori? (VIDEO)

Trener Guangdžoua još jednom demonstrirao zašto je bio jedan od najboljih igrača u istoriji našeg fudbala

Kažu da je fudbal kao vožnja bickla, ko ga jednom nauči ne može nikada da ga zaboravi. Ima mnogo primera, a najeksplicitniji je jedan od naših najboljih igrača u istoriji Dragan Stojković Piksi.

Dok je trenirao Nagoju, postao je hit na internetu pošto je volej udarcem sa atletske staze pogodio gol. I u Kini je počeo da pušta magiju. Onako, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na sebi svojestven način. Tokom duela protiv Šandunga trener Guangdžoua je ispratio let lopte koja je išla u aut, a potom je majstorski smirio i to - petom!

Bilo je mnogo šmekerizma u tom potezu, pošto je džentlemenski predao loptu protivničkom igraču. Potez koji otkriva pitanje: Momci, kada ćete vi biti ovakvi majstori.



On se pominje i kao budući selektor Srbije. Imali bi Orlovi šta da nauče od njega.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.