Navijači ispratili Napolitance na derbi

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači ispratili Napolitance na derbi

Više od 1.000 navijača Napolija ispratilo je danas svoje fudbalere sa aerodroma na meč sa Juventusom, na duel koji može odlučiti o tituli u Seriji A.

Kako prenosi specijalizovani portal Fudbal Italija, ljudi koji žive u Napulju i okolini nisu mogli da kupuju ulaznice za sutrašnji derbi u Torinu, ali se ipak očekuje da će brojni navijači sutra navijati za "Partenopei".
Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji nisu mogli da otputuju u Torino okupili su se na aerodromu Kapodikino da isprate igrače uz pesmu, zastave, baklje i pirotehniku.
Najčešće se mogao čuti povik "Hoćemo pobedu!", a bio je istaknut i transparent "Deo istorije... verujemo!".
Napoli je trenutno prvi na tabeli, sa dva boda više od Juventusa. Utakmica se igra u subotu od 20.45.
Napoli je u istoriji osvojio dve titule, a poslednju 1990. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(VIDEO) DERBI GODINE: Pogledajte kako su navijači Napolija ispratili fudbalere na duel sa Juventusom

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016

Danima i nedeljama u Italiji se govori o jednoj temi - derbiju između Juventusa i Napolija, ko bi mogao da odluči o tituli prvaka...Napolitanci u večerašnji meč u Torinu (20.45) ulaze sa dva boda prednosti i osam vezanih pobeda...Međutim, domaćin, koji brani naslov šampiona, ima 14 uzastopnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.