Mlada reprezentacija dobila novog selektora

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada reprezentacija dobila novog selektora

Fudbalski savez Srbije imenovao je u petak Tomislava Sivića za naslednika Mladena Dodića na klupi mlade reprezentacije.

Fudbalski savez Srbije navodi da je Savo Milošević predložio Tomislava Sivića (48) za selektora.

On je potpisao ugovor do kraja kvalifikacionog ciklusa za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj.

"Reč je o stručnjaku koji je u prošlosti radio u FS Srbije, poznaje način funkcionisanja i same kandidate za novu generaciju Mlade reprezentacije (rođeni posle 1. januara 1994. godine). Uz to, Sivić poseduje ogromnu energiju i motiv, a u smeru stvaranja nove ekipe i željenih vrhunskih rezultata. Sa njim će biti potpisan ugovor do završetka aktuelnog ciklusa", navodi se u saopštenju.

Podsećamo da je mlada reprezentacija Srbije nedavno doživela debakl u grupnoj fazi takmičenja na Evropskom prvenstvu u Češkoj gde je ekipu predvodio Mladen Dodić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.