Magnetna rezonanca potvrdila - Pjaca van terena ŠEST meseci! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magnetna rezonanca potvrdila - Pjaca van terena ŠEST meseci! (video)

Fudbalski savez Hrvatske saopštio je na zvaničnom "Tviteru" loše vesti. Marko Pjaca mora na operaciju i čeka ga duga pauza.

Velika bura podignuta je u hrvatskoj javnosti nakon prijateljske utakmice sa Estonijom u kojoj su "kockasti" izgubili mnogo više od meča.

Hrvatska je na "oranici" u Talinu poražena rezultatom 3:0 a fudbaler Juventusa Marko Pjaca napustio je teren na nosilima.

Dan nakon duela na "Le Kok Areni" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbalski savez Hrvatske (HNS) saopštio je da je Marko Pjaca povredio prednje ukrštene ligamente kolena.

Prve informacije koje nam stižu iz Hrvatske ukazuju na to da Marka Pjacu čeka šest meseci pauze, što znači da je za njega sezona završena.

Ukoliko su vesti tačne operacija je takođe izvesna i nema sumnje da će u Juventusu biti ogorčeni zbog nove povrede reprezentativca Hrvatske.

Ovo je drugi put da se Marko Pjaca sa reprezentativnog okupljanja u klub vraća teško povređen, pošto je pred duele sa reprezentacijom takozvane Republike Kosovo i Finskom povredio potkolenicu i zbog toga pauzirao tri meseca.

Pjacu čeka duže izbivanje s terena nakon što je utvrđena ozljeda prednjeg križnog ligamenta. @marko_pjaca20, želimo ti uspješan oporavak!

— HNS | CFF (@HNS_CFF) March 29, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKI PEH ZA HRVATE: Pjaca na duži period van terena, FIFA plaća odštetu!

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2017

Više od sinićnjeg poraza od Estonaca (3:0), Hrvate brine povreda mladog fudbalera Juventusa koji će biti prinuđen na novu pauzu.. . Marko Pjaca je sinoć pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, usled lošeg stanja terena u Talinu i očekuje ga oporavak od najmanje šest meseci, prenose hrvatski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.