Luka Milivojević: Igrajmo fudbal, nećemo u rat

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Milivojević: ''Igrajmo fudbal, nećemo u rat''

Vezista našeg nacionalnog tima pokušava da meč sa Albanijom posmatra isljučivo sa sportske strane.

Iako je mnogo tenzija, pre svega sa albanske strane, uoči utakmice u četvrtak u Elbasanu, Luku Milivojevića to ne dotiče i on veruje da će ta utakmica biti ''kao i svaka druga''.

Eventualnom pobedom naš tim bi koliko-toliko popravio veoma loš utisak iz dosadašnjeg toka kvalifikacija za EURO, dok bi Albanci svojim trijumfom najverovatnije osigurali plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Evropsko prvenstvo, prvi put u istoriji.

U tom slučaju, reprezentativci Srbije bi bili direktni svedoci albanskog istorijskog slavlja, ali reprezentativac Srbije i fudbaler Olimpijakosa se nada drugačijem scenariju.

''Mi igramo fudbal i ne idemo u rat. Nije nam potrebna tenzija koja je stvorena zbog drugih stvari, jer je to utakmica kao svaka druga. Ubeđen sam da smo bolji od njih i da u prvih 20 minuta može da se reši dosta toga. Svi želimo pobedu, narod i mi, a trijumf nad Albancima hoću više nego išta'', poručio je Milivojević u današnjem razgovoru sa novinarima u Staroj Pazovi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Orlovi", otkažite im žurku!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2015, 13:03

U Elbasanu su već okačeni plakati u kojima se Albanci pozivaju na feštu do jutarnjih sati...Elbasan is already planning its celebrations for tomorrow. pic.twitter.com/ixrpc3d9ki..— Nick Ames (@NickAmes82) October 7, 2015..Klub se, kao i u svakom većem ili manjem gradu na Balkanu, zove "Babilon". ...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.