Kolman odabrao za Srbiju - Velšani se za Orlove spremaju u Portugalu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolman odabrao za Srbiju - Velšani se za "Orlove" spremaju u Portugalu! (foto)

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman saopštio je spisak igrača koji konkurišu za predstojeći duel sa "Orlovima" u Beogradu.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Velsa odmeriće 11. juna snage na stadionu "Rajko Mitić" u okviru šestog kola kvalifikacione Grupe D za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak za taj meč prethodnog petka, a njegov kolega Kris Kolman pred novinare je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas.

Strateg reprezentacije koja je na prethodnom Evropskom prvenstvu igrala polufinale protiv aktuelnog šampiona "Starog kontinenta" prezentovao je preliminarni spisak od 26 igrača.

Fudbaleri čija su se imena našla na danas objavljenom spisku pripremaće se za duel sa Srbijom u trening bazi 'Vale do Lobo' u Portugalu. Radi se o trening centru koji je bio baza "Zmajeva" pred prošlogodišnje Evropsko prvenstvo.

Here's the squad that Chris Coleman will take to Portugal in preparation for the #SRBWAL qualifier next month. #TogetherStronger pic.twitter.com/F6kfWah52h

— Wales (@FAWales) May 25, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velšani se u Portugalu spremaju za Beograd

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Selektor Velsa Kris Kolman odredio je tim od 26 fudbalera koji će se spremati u portugalskom odmaralištu Vale do Lobo pred meč sa Srbijom 11. juna. Dve selekcije su remizirale 1:1 u novembru u Kardifu, a na polovini kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Srbija deli prvo mesto sa Irskom sa 11 bodova,...

Nastavak na B92...

Rukometašice Lekić i Damnjanović se vratile u reprezentaciju

Izvor: Beta, 25.Maj.2017

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović saopštio je danas spisak za utakmice protiv Italije u baražu za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, na kome su Andrea Lekić, Sanja Damnjanović i Marija Lojpur.Rukometašice Srbije će 10. juna od 16.30 u Padovi igrati protiv Italije,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.