Kolman nastavlja da vodi Velšane i posle EP

Izvor: Press, 24.Maj.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolman nastavlja da vodi Velšane i posle EP

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman potpisao je novi dvogodišnji ugovor i vodiće ekipu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, gde će joj jedan od rivala biti Srbija.
foto: tanjug.rs
Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman potpisao je novi dvogodišnji ugovor i vodiće ekipu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, gde će joj jedan od rivala biti Srbija.
Kolman je nagrađen jer se sa Velsom plasirao na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, što je prvo veliko takmičenje za tu zemlju još od 1958. godine.
Ovaj 45-godišnji stručnjak na klupi Velšana je od januara 2012. godine, a prethodno je vodio Fulam, Real Sosijedad, Koventri i grčku Larisu.
Vels će na prvenstvu Evrope igrati u B grupi sa Rusijom, Engleskom i Slovačkom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.