Ivanović: Nije važno da li ja dajem golove, neće biti lako protiv Šalkea

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Nije važno da li ja dajem golove, neće biti lako protiv Šalkea

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je veoma važno da Čelsi pobedi Šalke i uspešno započne takmičenje u Ligi šampiona.

"Očekujem težak i naporan mec. Šalke ima dobar tim, posebno u odbrani, koja je kompaktna. Ovo je prvi meč kod kuće i veoma je važno da dobro počnemo takmičenje. Svaka utakmici u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ligi šampiona je teška, u to smo se uverili i prošle godine", rekao je Ivanović za klupski sajt.

On je dodao da sa istim žarom dočekuje obaveze u Ligi šampiona, bez obzira na fazu takmičenja.

"Moraš da budeš koncentrisan ako želih uspeh. Svaki fudbaler sanja da osvoji Ligu šampiona. To je nešto posebno za sve nas", rekao je Ivanović.

Bivši fudbaler Srema, OFK Beograda i Lokomotive iz Moskve istakao je da mu je prisustvo u klubu saigrača iz reprezentacije Nemanje Matića pomoglo da što bolje dočeka start sezone.

"Počeo sam sa nekoliko golova, ali to nije toliko važno kada igrate u odbrani. Trenutno naš tim izgleda dobro i puni smo samopouzdanja, ali znamo da je sezona duga i da moramo da nastavimo sa napretkom", poručio je 30-godišnji defanzivac, koji je za "plavce" odigrao 273 utakmice.

Meč prvog kola G grupe Lige šampiona između Čelsija i Šalkea igra se u sredu od 20.45 na stadionu Stamford Bridž.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.