Falkonsi i Petsi u Superboulu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkonsi i Petsi u Superboulu

Obe ekipe odlično iskoristile prednost domaćeg terena u konferencijskom finalima NFL-a

Učesnici ovogodišnjeg, 51. izdanja velikog finala Nacionalne fudbalske lige su Atlanta Falkonsi i Nju Ingland Petriotsi. Obe ekipe su uspele da profitiraju na prednosti domaćeg terena, pošto su Sokolovi bili bolji od Grin Bej Pekersa sa 44:21, a Patriote od Pitsburg Stilersa rezultatom 36:17.

Iako se očekivalo da će biti napeto u konferencijskim finalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veliko uzbuđenje nije viđeno niti u Džordžiji, niti u Masačusetsu pošto su domaćini dominirali od samog starta. Posebno ubedljiva je bila Atlanta predvođena sjajnim tandemom kvoterbek Met Rajan - hvatač Hulio Džons koji su prosto razorili odbranu gostiju, povevši sa 31:0. Već tada se znalo ko ide u Superboul. Rajan je sa 392 jardi dodavanja potvrdio status glavnog favorita za MVP-a sezone.

Treneru Petsa, Bilu Beličiku i legendarnom kvoterbeku Tomu Brejdiju ovo je sedmo međusobno veliko finale i prilika da zajedno osvoje peti trofej Vinsa Lombardija čime će Brejdiju i definitivno biti potvrđen epitet "najboljeg svih vremena". Superboul je na programu 6. februara u Hjustonu.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) TOM BREJDI ŽELI NOVI TROFEJ: Petriotsi protiv Falkonsa jure peti Superboul

Izvor: Kurir, 23.Jan.2017

...Petriotsi su u finalu plej-ofa AFC konferencije pobedili Pitsburg Stilerse 36:17 U pobedničkom timu briljirao je Tom Brejdi (39), koji će pokušati da stigne do pete titule u karijeri..Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.