Del Pjero spreman za novi poziv

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero spreman za novi poziv

Legenda Juventusa želi da se oproba u ulozi trenera.

Alesandro Del Pjero je "okačio kopačke o klin" nakon avantura u Australiji i Indiji, ali ne namerava da se udaljava iz sveta fudbala.



"Osećam da sam spreman da budem trener. Taj osećaj izgleda da ima veze sa godinama, pre tri-žetiri godine mi ovakve misli ne bi bile ni na kraj pameti."
rekao je popularni 'Pinturikio' za 'Corriere deloo Sport'.



"Posao trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je vrlo komplesan i zahteva određeno fudbalsko iskustvo i viziju. Želim odmah da istaknem da ni sa jednim klubom nisam imao nikakve pregovore.

Imao sam tu sreću da kao igrač sarađujem sa trojicom velikana - Lipijem, Kapelom i Anćelotijem. Radeći sa njima došao sam do zaključka da je ključ uspeha privrženost, inteligencija i beskonačno strpljenje."
kaže Del Pjero.

Neki od njegovih bivših saigrača iz Juventusa su već zagazili u trenerske vode, među njima je i Paulo Souza koji je za kormilom Fiorentine.

"Drago mi je da ga vidim na čelu tabele. Uvek je odavao utisak veroma inteligentnog momka" ističe legenda 'Stare dame'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.