Barselona podnela žalbu protiv bivših igrača Reala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona podnela žalbu protiv bivših igrača Reala

Fudbalski klub Barselona podneo je danas žalbu protiv dvojice bivših igrača Real Madrida koji su kao stručni konsultanti tokom radio prenosa "el klasika" ocenili da je napadač katalonskog kluba Nejmar zaslužio udarac protivničkog igrača Iska.

Barselona je 21. novembra na Sanjtago Bernabeu pobedila Real Madrid sa 4:0. Dvostruki strelac bio je Luis Suares, a golove su postigli još Nejmar i Andres Inijesta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Fudbaler Real Madrida Isko je u 85. minutu šutnuo Nejmara zbog čega je dobio direktan crveni karton.

Barselona je saopštila da su bivši igrači Real Madrida Manolo Sančis i Poli Rinkon u radio prenosu "javno i u više navrata opravdavali agresivnu igru", zbog čega je podnela žalbu vladinoj komisiji koja se bori protiv nasilja u sportu.

"Fudbalski klub Barselona veruje da te izjave podstiču nasilje i traži akciju vladine komisije", navodi se u saopštenju na sajtu Barselone.

Španske vlasti su pojačale borbu protiv nasilja i verbalnog zlostavljanja u fudbalu posle prošlogodišnjeg ubistva navijača Deportiva u organizovanoj tuči uoči utakmice sa Atletikom iz Madrida.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona podnela žalbu protiv bivših igrača Real Madrida!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015

Razlog je poslednji El Klasiko...Fudbalski klub Barselona podneo je danas žalbu protiv dvojice bivših igrača Real Madrida koji su kao stručni konsultanti tokom radio prenosa "El Klasika" ocenili da je napadač katalonskog kluba Nejmar zaslužio udarac protivničkog igrača Iska...Barselona je 21....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.