Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRIGA MANJE: CR7 ne dolazi u Srbiju na megdan ‘Orlovima’

Najbolji fudbaler fudbalske reprezentacije Portugalije, Kristijano Ronaldo, neće doputovati u Beograd na predstojeći okršaj sa reprezentacijom Srbije.

Razlog za odsustvo superstara Real Madrida jeste što je selektor odlučio da odmori svog najboljeg igrača pošto je posao za nacionalni tim Portugalije završen i pošto je ova reprezentacija već obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vizu za Evropsko prvenstvo.
Portugalija je savladala Dansku u četvrtak sa 1:0 i tako je potvrdila prvo mesto u grupi i direktan plasman na EP.  Upravo zbog toga Portugalija će na poslednji duel u kvalifikacionoj grupi igrati bez najboljeg igrača.
– Već neko vreme sam razmišljao o tome da, ako pobedimo Dance, napravim neke promene za sledeću utakmicu. Shvatili smo da bi jedno takvo gostovanje prosto moglo da umori pojedince. A kako želim da na delu vidim i neke igrače koji su do sada manje dobijali šansu, neću voditi u Beograd Kristijana Ronalda, Tijaga i Rikarda Karvalja – kazao je Fernando Santoš.
As Real Madrida zadovoljan je plasmanom na EP.
 – Bili smo dobri. Možda ove kvalifikacije nismo počeli najbolje, ali smo ih sasvim fino okončali. Otkako je Fernando Santoš preuzeo ekipu, postali smo dobri. Lep je osećaj kada u finišu kvalifikacija ne morate da držite digitron u ruci i računate kako ćete i da li ćete moći na prvenstvo Evrope. Mi smo, prosto, tim koji voli da pobeđuje. A i da rizikuje – poručio je popularni CR7.
Meč između Srbije i Portugalije na programu je u nedelju od 18.00 sati.
The post BRIGA MANJE: CR7 ne dolazi u Srbiju na megdan ‘Orlovima’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Očekivana „povreda“: Kristijano Ronaldo ne dolazi u Beograd!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015

Navodno superstar Real Madrida dobio udarac tokom duela sa Danskom..Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo neće imati novi susret sa Beogradom i stadionom Partizana. Iz Portugalije je jutros stigla očekivana vest: superstar Real Madrida pošteđen je puta u Srbiju, a dobio je dozvolu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.