KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Kolarov i Ljajić u nadoknadi ućutkali Albaniju! POBEDA SRBIJE! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Kolarov i Ljajić u nadoknadi ućutkali Albaniju! POBEDA SRBIJE! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Albanije u Elbasanu rezultatom 2:0 (0:0) u pretposlednjem kolu kvalifikacija za EURO 2016. 

Strelac vodećeg gola za našu selekciju bio je Aleksandar Kolarov u nadoknadi vremena kada je prihvatio loptu iskosa sa leve strane i bombom u drugi ugao pogodio mrežu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Samo minut kasnije Adem Ljajić je posle kontre izašao sam na golmana Berišu i lobovao ga za velikih 2:0.
Nakon ovog poraza, Albanci će morati da pobede u Jermeniji u poslednjem kolu morati da osvoje sva tri boda kako bi se direktno plasirali na EP.
Naši fudbaleri su bili za nijansu dominantniji, a najbolju šansu u prvih 45 minuta imao je Branislav Ivanović, dok je Ademu Ljajiću poništen pogodak. 
Sredinom prvog dela igre, nakon uigrane akcije iz kornera, Tadić je vratio povratnu za Ivanovića koji je sam sa desetak metara šutirao za malo preko gola.
Najveće uzbuđenje dogodilo se u 37. minutu kada je našem timu poništen gol. Tadić se odlično zagradio i oslobodio svog čuvara, vratio povratnu za Ljajića koji je pogodio mrežu, ali je Zoran Tošić u naletu slučajno oborio golmana Berišu, a sudija Ricoli signalizirao prekršaj. 

(Izvor: Youtube/Magic arrow)
Albanci su bili bezopasni u prvih 45 minuta, povukli su se i čekali svoju šansu iz kontri, ali nisu imali nijednu pravu priliku izuzev dva pokušaja sa distance, bez opasnosti po gol Stojkovića. 
Naši su dobro otvorili drugi deo igre, već u 47. minutu Milivojević je preciznom dugom loptom pronašao Ljajića koji je nije dobro prihvatio vratio nasumično povratnu, koju je upravo vezista Olimpijakosa poslao preko gola. 
Albanci su zaigrali nešto bolje i posle sat vremena igre došli su do prve velike prilike. Posle akcije sa levog boka, lopta je došla do Džake koji je šutirao oštro u dalji ugao, ali je lopta kroz peterac prošla pored stative. 
U razmaku od samo pet minuta, selektor Radovan Ćurčić je ostao bez dvojice važnih igrača. Najpre je zbog povrede zadnje lože u 66. minutu igru napustio Branislav Ivanović, da bi u 72. iz istog razloga teren napustio i Nemanja Matić. Njih dvojicu su zamenili Duško Tošić i Ljubomir Fejsa. 
FOTO: STARSPORT To je očigledno poremetilo igru naše ekipe, pošto su već u 76. minutu Albanci imali dve solidne prilike. Prvo je Čikaleši prošao kroz sredinu i šutirao sa 16 metara, ali je Stojković odlično intervenisao. Nakon kornera, Cana je glavom poslao loptu preko prečke. 
U 80. minutu, Srbija je bila najbliža golu, Aleksandar Kolarov je sa blizu 30 metara solidno izveo slobodan udarac, ali je lopta prošla pola metra pored stative. 
U poslednjim minutima utakmice Sulejmani se našao u izglednoj poziciji, išao je sam ka kaznenom prostoru i umesto da šutira sa 15-16 metara, odlučio je da ide još dalje, ali mu je golman Beriša ukrao loptu. 
U samom finišu utakmice, Kolarov i Ljajić su doneli veliku pobedu našem timu za 2:0.

Albanija – Srbija 0:2 (0:0)
(Kolarov 90+1, Ljajić 90+3)
Stadion: Elbasan arena
Albanija (4-3-3): Beriša – Hisaj, Cana, Džimšiti, Agoli – Baša – Ljilja (Kaće 46), Memušaj, Džaka, Lenjani (Meka 83) – Balaj (Čikaleši 69).
Srbija (4-2-3-1): Stojković – Tomović, Ivanović (Tošić 66), S. Mitrović, Kolarov – Milivojević, Matić (Fejsa 72) – Tošić, Ljajić, Tadić (Sulejmani 54) – A. Mitrović.


The post KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Kolarov i Ljajić u nadoknadi ućutkali Albaniju! POBEDA SRBIJE! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi", sve vam je oprošteno: Srbi utišali Albaniju!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2015

Srbija je golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića u sudijskoj nadoknadi pobedila Albaniju u Elbasanu, u kvalifikacijama za EURO 2016...Muk u Elbasanu! Meč časti za Srbiju, i meč života za Albaniju završen je pobedom naše reprezentacije, golovima u poslednjim trenucima susreta!..Prvo je Aleksandar...

Nastavak na Vesti-online.com...

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Portugalci obezbedili direktan plasman, Irci šokirali Nemce (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015

Osim nama najinteresantnije utakmice između Albanije i Srbije, večeras se igralo još sedam utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016.. . U našoj grupi sastali su se Portugal i Danska koja su držala dva prva mesta na tabeli. Ako se zna da Albanci ozbiljno prete da im ugroze direktno mesto koje vodi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.