Terzić: Verujemo u Lalatovića više nego što se misli

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Verujemo u Lalatovića više nego što se misli

Vršilac dužnost generalnog sekretara Zvezde istakao je da Uprava veruje u mladog trenera i da će imati srpljenja do kraja ovog dela sezone

Prvi operativac srpskog šampiona Zvezdan Terzić istakao je da crveno – beli nemaju nameru da menaju trenera usred polu sezone.

Klub sa Marakane je ispao iz Kupa, a u prvenstvu se nalazi na trećem mestu iza Vojvodine i Partizana.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Zvezda je ozbiljan klub da bi menjala trenera pred kraj polusezone. Stojimo iza njega, čvršće nego što se možda misli – kaže Terzić za Žurnal.

Pitanje, koliko je rastegljivo vaše strpljenje, izmamilo je konkretan odgovor prvog operativca crveno-belih.

Do decembra, sigurno. Potom, analiziraćemo sve ovosezonske detalje. I tad, kao i sad, reći ću da je odličan trener – jasan je, Terzić.

(Telegraf.rs/Izvor: Žurnal)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.