Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ OTKRIO: Zvezda kupuje Holanđanina

Posle dosta vrema Crvena zvezda je u prethodnom prelaznom roku pogodila sa pojačanjima, a velika zasluga za to svakako pripada i treneru Božoviću koji je imao veliku ulogu u celoj priči.

Sezonu je odlično otvorio Luis Ibanjez, Hugo Vijeira je zablistao u derbiju, a Mičel Donald je konstatno dobar. Upravo kada je reč o Holanđaninu generalni direktor kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zvezdan Terzić poručio je da će nejgov ugovor biti otkupljen od ruske Mordovije iz Saratova.
– Bolje kupiti tri skupa, ali kvalitetna, nego gomilati prosečne igrače. Najskuplji je loš igrač, pogotovo u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Ibanjez je lokomotiva ovog tima, Donald je jedan od najboljih na poziciji zadnjeg veznog koji su igrali u Zvezdi. Fasciniran sam. Nema straha, sigurno ćemo da otkupimo Dinalda i regulišemo njegova zaostale plate, jer želimo da bude srećan u Srbiji, rekao je Terzić u izjavi za Žurnal.
The post TERZIĆ OTKRIO: Zvezda kupuje Holanđanina appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.